Coliere la licitație


Dacă vacanța pe care am avut-o a fost  compromisă de virusul puternic care a nimicit tot bârlogul, am zis să profit de ultimele două zile rămase și să  creez niște bijuterii handmade. Mintea îmi  este efectiv curățată de orice  fel de gânduri atunci când croșetez  și dau frâu imaginației. Am decis să creez câteva coliere pe care mi-aș dori să le vând cu scopul de  a strânge fonduri utile pentru organizarea unei ieșiri de o zi pe traseu de munte cu adolescenții de care Asociația Touched are mare grijă (https://www.facebook.com/touchedromania/). Încearcă să-i expună la tot soiul de activități educative, distractive pentru a crește frumos și armonios.


Nuanțele colierelor  pot fi alese din  fotografiile de mai jos de către cei care doresc să liciteze pentru ele , iar timpul de creație poate varia de la una la câteva zile funcție de comenzile pe care le primesc. Material - 100% bumbac. Prețul de pornire este de 50 ron.  Ar fi necesar un buget estimativ de 1000 ron pentru a le asigura transportul și  mâncarea.


Revenind la actul creației, nu pot descrie în cuvinte sentimentul pe care îl am când lucrez cu mâinile și când la final port acel accesoriu la care poate am stat câteva ore bune să-l finisez. Uit de somn, de foame, de alte lucruri pe care ar trebui să le fac și intru într-o lume magică. Neuronii se regenerează,  corpul se relaxează, fluxul energetic se reglează. O pasiunea , indiferent de natura ei, ne poate aduce multe beneficii. Ne încheagă ca oameni, ne colorează existența.
Cine dorește să poarte un colier colorat cu zale îmbrăcate și să contribuie în același timp la bucuria acestor copii, să-mi dea de veste.
Duminică  frumoasă , cu pasiuni pentru inimă!







Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Domnița Rina mi-a adus kilogramele din facultate

15 august și cultura interioară

Îmi sunt de ajuns