Căsătoria la vârsta de 5 ani


5 ani de căsătorie vin cu noi roluri în relație. Vin cu naturalețe , cu respect , dragoste și libertate.  Cu un an în plus pentru ursul meu drag.  Cu un copil minunat. Cu sushi delicios și vin aromat. Și cu multă relaxare. 
Dacă în ultimii ani, am fost o maestră în a jongla cu arta perfecțiunii marcând aceste momente cu un scenariu bine organizat din timp, cu alegerea locului, ținutei, fotografii, postări,  anul acesta, evenimentul decurge  natural. Fac apel la simplitate, relaxare  și la trăire. Nu la exterioare impecabile, ci la interioare sănătoase. Nu la planuri pe termen lung, ci la frumusețea relației noastre în prezent.
Acțiunea se petrece pe covorul plin de jucării, îmbrăcați în pijamale, storși de energie amândoi, dar zâmbitori și   nerăbdători să ne vină comanda de sushi și noodles. Fără fotografii, fără haine de gală, fără absolut nicio postare.
În ultima vreme, îmi place mult să trăiesc în prezent, să păstrez în intimitatea mea aceste momente fără să fac mare vâlvă pe rețelele de socializare așa cum se cam practică în jurul nostru și cum și eu obișnuiam să practic, cam prea des aș spune. Să fiu mai relaxată, să las la o parte un pic imaginea de sine, să trăiesc momentul fără a înota prin trafic, fără buchete mari de flori și fără  cadouri cu fundă. Să fim noi bine. Deoarece aparențele și opulența  pot înșela uneori . Și chiar cred că  ne îndreptăm spre o lume în care aparent totul e bine , iar pe dedesubturile multor relații, căsătorii,  se găsește un balast  toxic care netratat va ieși la suprafață mai devreme sau mai târziu. Se cere perfecțiune pe bandă . Se mimează tare bine fericirea.
Mâncăm  bucuroși din sushi, ne lingem pe degete, râdem cu toții  pe un  fundal dărios cu note înalte de La mulți ani. Degustăm din vinul alb aromat și ne urăm unul altuia, să fim sănătoși , să avem răbdare pe drumul ce urmează.  Pur și simplu, să fim bine !
Mulți ani , urs frumos și drăgăstos!
Mulți ani, urși zâmbicioși  și iubicioși!




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

A lucra de acasă - beneficii & dezavantaje

Educația alimentară din bârlog

Pasiunea pentru contactul uman